Boka obligatorisk kurs här

Här anmäler du dig till Risk 1 och Handledar utbildning. Vid kursanmälan behöver vi veta vilken kurs, alla namn samt peronnummer på de deltagare som DU anmäler. Anmäler du flera deltagare ska du lämna även deras personnummer och om någon tillkommer efter DIN anmälan få de anmäla sig själva.  Vi svarar er så snart vi kan och då får ni era inbetalnings uppgifter inklusive sista betaldag.  Anmälan räknas som komplett efter din betalning. Dessa kurser är på Bäckvägen 4, Valbo.

Avanmälan och avbokningar ska ske via mail senast klockan 13,00 vardagen (måndag-fredag) innan. 


Hel kurs måste avbokas 10 dagar innan kursstart. 


Alla våra körpaket och körlektioner betalas i förskott.


Paket och presentkort är giltiga i 1 år från betaldatumet

1

Handledarutbildning/Introduktionsutbildning

Denna kurs anmäls via Formuläret på denna sida

Ange vilket av nedanstående datum du önskar gå

Måndag 29/7 tid 16,30-20 pris per person 400 kr Fullsatt 

Måndag 12/8 tid 16,30-20 pris per person 400 kr

Måndag 26/8 tid 16,30-20 pris per person 400 kr


För att kunna övningsköra privat måste både elev och handledare ha gått denna obligatoriska kurs. Ni måste inte gå den tillsammans men det kan vara roligare för er.

Handledarutbildning/Introduktionsutbildning är giltig i fem år.


Eleven måste vara minst 15 år och 9 mån för att få gå kursen. Man får börja övningsköra personbil när man fyllt 16 år och har ett körkortstillstånd. Denna utbildning ger er råd och tips samt att vi går igenom hur ni ansöker om körkortstillstånd.

För eleven ingår även synundersökning.


Kom ihåg att ta med godkänd legitimation, pass, id kort eller körkort när du kommer till kursen.


Vi har bara förskottsbetalning via Swish och betalningsinformation med sista betaldatum får du i orderbekräftelsen av oss via mailen.


Avanmälan och ombokningar ska ske via mail senast klockan 13,00 vardagen (måndag-fredag) innan till   info(a)valbokorkortsutbildning.se 


2

Riskutbildning 1 för personbil- anmälan krävs

Denna kurs anmäls via Formuläret på denna sida

Ange vilket av nedanstående datum du önskar gå


Fredag 12/7 tid8,30-11,30 Pris per person 900 kr (ingår i teroripaketen)

Fredag 2/8 tid 8,30-11,30Pris per person 900 kr (ingår i teroripaketen)


Plats: Bäckvägen 4, Valbo


Plats: Bäckvägen 4, Valbo


Du måste göra en riskutbildning innan du gör kunskaps- ochkörprovet för behörighet B. Riskutbildning del 1 är en teorikurs där vi tillsammans lyfter och diskuterar olika risker som är speciella för bilister itrafiken.


Risk 1 handlar om alkohol och droger, trötthet i trafiken och andra riskfyllda beteenden. Vi lägger stort fokus på att diskutera olika riskbeteenden i trafiken. Vi pratar om hur olika risker kan uppstå och vad du kan göra för att minska dem, eller undvika dem helt och hållet. Du blir godkänt genom att delta aktivt.


Efter genomförd utbildning meddelar vi Transportstyrelsen att du blivit godkänd.


Glöm inte att ta med dig legitimation

Vi har bara förskottsbetalning via Swish och betalningsinformation med sista betaldatum får du i orderbekräftelsen av oss via mailen.


Avanmälan och ombokningar ska ske via mail senast klockan 13,00 vardagen (måndag-fredag) innan till info(a)valbokorkortsutbildning.seRiskutbildningen gäller till den dag du tar ditt körkort eller i högst fem år. Tänk på att utbildningen för motorcykel inte gäller för personbil och tvärt om.

 
 
 
 
 
 
 

OBS!Vi behåller dock en administrativ/serviceavgift på 100:- till 200:- beroende på paket. Den täcker bla den tid vi lägger på din  planering och bokning av riskutbildningar, körlektioner och ev. körprov