INTENSIVUTBILDNING B

Allmän information om vår intensivutbildning:

En Intensivutbildning för körkort behörighet B, personbil har samma krav som all körkortsutbildning men är upplagd på kortare tid. Intensivutbildningen tar oftast 2-3 veckor beroende på elevens förkunskaper, om eleven inte har kört så mycket hemma så kan det behövas fler lektioner än vad som ingår i paketet.

Ett alternativ är då att lägga till några lektioner innan intensivutbildningen för att ligga på en bra nivå vid kursstarten. Eleven bör vara bekväm med att växla och ha en förståelse för grunderna i körningen innan utbildningen startar.

Ring/maila så gör vi en plan tillsammans. Se våra paket nedan

För eleverna finns det möjlighet till boende på trafikskolan under utbildningen.
Trafikskolan ligger i närhet med naturen och har gångavstånd på ca 3 min till affär, resturang och pizzeria samt 15 min till Valboköpcentrum.

Intensivkurser startar hela tiden under året och ditt startdatum planeras tillsammans med oss på trafikskolan. Anmälningsavgiften är 1600 kr och betalas när vi är överrens om vilka veckor du ska gå. Resterande 10 dagar innan kursstart.
*** Avbokning Intensivutbildning ska ske senast 10 dagar innan överrenskommen kursstart..


Intensivpaket - priser:

Intensivutbildning Mini- Pris: 14 300 kr, Utan boende 13 300 kr
Innehåller 22 st (50min) körlektioner, Risk 1, webbprogram med teori och tester samt lån av bil vid uppkörning/prov

Intensivutbildning Midi- Pris : 16 300 kr, Utan boende 15 300 kr
Detta ingår 22 st (50min) körlektioner, Risk 1, Risk 2 (halkbanan), webbprogram med teori och tester samt lån av bil vid prov/uppkörning

Intensivutbildning Maxi- Pris 17 350 kr, Utan boende 16 350 kr
22 st (50min) körlektioner, Risk 1, Risk 2 (halkbanan), lärarledd teori, webbprogram med teori och tester samt lån av bil vid prov/uppkörning

HITTA HIT!!

Ta SGS bussen från City terminalen i Stockholm till Valbo centrum. Trafikskolan ligger 25 m från busshållplatsen vilket gör det blir lätt att komma till oss.

Avbokning
Bokad kölektion ska avbokas senast dagen innan klockan 13:00, även vid sjukdom. Vid sent avbokad tid debiteras hela beloppet.